Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ακόμη δύο νεκροί στη Σάμο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα τραγωδία στο νησί με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Στο προσκήνιο και μάλιστα με τρόπο τραγικό έρχεται για μια ακόμη φορά η έλλειψη ασθενοφόρων στη Σάμο, καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, που θα μπορούσαν ίσως να έχουν σωθεί εάν είχαν μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 το απόγευμα, όταν το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού, δέχεται κλήση για σοβαρό περιστατικό με καρδιακό επεισόδιο 65χρονου άνδρα στην περιοχή του Πυθαγορείου.

Κατά τη μετάβαση του επανδρωμένου ασθενοφόρου στο συμβάν, γίνεται παράλληλη κλήση για σοβαρό τροχαίο στην ίδια περίπου περιοχή (Φανάρια προς Ηραίον), όπου 51χρονη γυναίκα, αναβάτης ποδηλάτου, έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το i-samos.gr.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου επιλέγει να αλλάξει πορεία και να παραλάβει την 51χρονη γυναίκα και να την μεταφέρει άμεσα και σοβαρά τραυματισμένη, στο νοσοκομείο του νησιού. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα κατά τη μεταφορά της δεν αντέχει και υποκύπτει στα τραύματά της.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου άμεσα επιστρέφει να παραλάβει τον 65χρονο άνδρα με το καρδιακό επεισόδιο στην ίδια περιοχή, αλλά κατά την άφιξη τους στο σημείο, ο άτυχος άνδρας έχει ήδη υποκύψει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.