Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Χειμερινές εξορμήσεις με το Kalavryta CityPass

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα μέσα Ιουλίου, οι φίλοι του σιδηροδρόμου και οι λάτρεις των εξορμήσεων στη φύση μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχει το νέο τουριστικό πακέτο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και να χαρούν έναν πανέμορφο προορισμό με παράδοση και ιστορία, ιδανικό για όλες τις εποχές.

Το Kalavryta CityPass σχεδιάστηκε ειδικά για τους επισκέπτες των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, τη Δημοτική Επιχείρηση «Σπήλαια Λιμνών» και το οινοποιείο «Τετράμυθος».



Το Kalavryta CityPass προσφέρει με μια ενιαία τιμή τη σιδηροδρομική μεταφορά με επιστροφή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο στη διαδρομή Διακοπτό-Καλάβρυτα, την είσοδο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και βόλτα στη Βαθειά Λάκκα με τον εναέριο αναβατήρα – ή εναλλακτικά για τις περιόδους που το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι κλειστό επίσκεψη στο οινοποιείο «Τετράμυθος», είσοδο και περιήγηση στα Σπήλαια Λιμνών και είσοδο στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Το εισιτήριο κοστίζει 24,80 € ανά άτομο και ισχύει για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής του. Μέσα σε αυτό το διάστημα ο επιβάτης μπορεί να το χρησιμοποιήσει τμηματικά ως προς τα προς επίσκεψη μέρη, στις ημερομηνίες που θα επιλέξει. Με τη χρήση του εισιτηρίου ο επιβάτης εξασφαλίζει έκπτωση έως και 50% συγκριτικά με το αν αγόραζε μεμονωμένα τα εισιτήρια των επί μέρους προορισμών.

Το εισιτήριο διατίθεται στους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Καλαβρύτων, Διακοπτού και Πάτρας, καθώς και στο γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα (Σίνα 6).

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.