Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αρτοποιείο για… σκύλους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δημοσιογράφος που πουλά λιχουδιές για τους τετράποδους πελάτες της.

To πρώτο «αρτοποιείο για σκύλους» στη Σλοβενία συμπληρώνει έναν χρόνο λειτουργίας και η νεαρή επιχειρηματίας από την πόλη Μάριμπορ που υλοποίησε την ιδέα μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, επειδή δεν μπορούσε να βρει δουλειά στον τομέα της, δηλώνει ότι τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

«Προς το παρόν δεν έχουμε κέρδος, καλύπτουμε τα έξοδα και μας σώζουν οι παραγγελίες από το εξωτερικό», δήλωσε η Νάστια Βέρντνικ στην εφημερίδα «Ντέλο» της Λιουμπλιάνας, προσθέτοντας ότι δεν μετανιώνει που ξεκίνησε την ασυνήθιστη επιχειρηματική δραστηριότητα, αν και στην αρχή ήταν αγχωμένη και είχε να αντιμετωπίσει ακόμη και καταγγελίες στην αγορανομική επιθεώρηση άλλων καταστηματαρχών.

Άρχισε να φτιάχνει τα πρώτα μπισκότα και κέικ για σκύλους για το δικό της τετράποδο σύντροφο, ένα τεριέ και στη συνέχεια για τα κατοικίδια των φίλων, όσο έψαχνε δουλειά μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη δημοσιογραφία.

Με τη βοήθεια της αναπτυξιακής υπηρεσίας του Μάριμπορ για την καινοτόμα επιχειρηματικότητα καταχώρησε το εμπορικό σήμα «Hov-hov» και άνοιξε την επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν και μέλη της οικογένειάς της.

Η Νάστια Βέρτνικ πουλά λιχουδιές για σκύλους μέσω ίντερνετ σε δύο καταστήματα φραντσάιζ, στη Λιουμπλιάνα και στο Ζάγκρεμπ και δέχεται μεγάλο αριθμό παραγγελιών από τις ΗΠΑ, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία και άλλες χώρες.

Τα προϊόντα της μάρκας της και άλλα προϊόντα για σκύλους από τον επόμενο χρόνο θα είναι διαθέσιμα και στην Τεργέστη της Ιταλίας και σχεδιάζει να τα παρουσιάσει σε χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στις πόλεις Κλάγκενφουρτ και Γκρατς της Αυστρίας.

Η Νάστια Βέρτνικ ψήνει διάφορα είδη κέικ, μπισκότων και φτιάχνει τούρτες και άλλες νοστιμιές για σκύλους και τα προϊόντα της διαφέρουν από άλλα, επειδή δεν περιέχουν συντηρητικά, ζάχαρη ή αλάτι.

Την γκάμα των προϊόντων της έχει διευρύνει και σε διαιτητικά ή χορτοφαγικά προγράμματα, ακόμη και σε συμπληρώματα διατροφής για σκύλους που έχουν κάποια αλλεργία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.