Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Νέες κινητοποιήσεις για τους διοικητικούς του Πανεπιστημίου Πατρών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών αφού, όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την αξιολόγηση απαιτούνται 659 υπάλληλοι για το Πανεπιστήμιο Πατρών, πριν τη διαθεσιμότητα είχαμε 457 υπαλλήλους και σήμερα έχουμε 302.

Έτσι, από τις 29 Οκτωβρίου οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από συζήτηση στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα προχωρήσουν στις παρακάτω κινητοποιήσεις:

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών, Μαιζώνος 200, στις 12:00 το μεσημέρι για τις εξελίξεις στα ζητήματα διαθεσιμότητας – απολύσεων. –

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου προκηρύσσουν στάση εργασίας 10.00 – 13.00 και καλούν συγκέντρωση των εργαζομένων και των φορέων της Πανεπιστημιακής κοινότητας στο κτίριο Α΄.

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για το θέμα της διαθεσιμότητας. «Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το Δ.Σ. και αντιπροσωπεία από τους υπό διαθεσιμότητα συνάδελφους συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας για τα ζητήματα της διαθεσιμότητας – απολύσεων. Η συνάντηση δεν έφερε νέα αποτελέσματα, πέρα από τις ήδη εκφρασμένες δεσμεύσεις του Υπουργού τον Ιούνιο του 2014, ότι μετά την αξιολόγηση και τα αποτελέσματά της, δεν θα απολυθεί κανείς από τους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων», έτσι θα προχωρήσουν στις νέες κινητοποιήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.