Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Φιλικό στην μνήμη του Κώστα Κατσούλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα έσοδα από το Εργοτέλης-Πλατανιά θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη μνήμη του αδικοχαμένου, Κώστα Κατσούλη θα διεξαχθεί το φιλικό, Εργοτέλης-Πλατανιάς το Σάββατο (8/10) και τα έσοδα θα δοθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά».

Η φιλική αναμέτρηση Εργοτέλης-Πλατανιάς, που έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετές ημέρες θα διεξαχθεί στην μνήμη του Κώστα Κατσούλη, που την «πλήρωσε», λόγω των επεισοδίων στο Ηρόδοτος-Εθνικός.

Το συγκεκριμένο ματς θα γίνει με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχει πρωτάθλημα και αυτήν την εβδομάδα, λόγω της Εθνικής και όπως ενημέρωσε ο Εργοτέλης:

«Το Σάββατο 11/10/2014 στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.

Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά», όπως έχει επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και όλους τους φορείς του αθλητισμού -και όχι μόνο- να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.