Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Την παντρεύτηκε, τη σκότωσε, αυτοκτόνησε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν θα απλώσεις ποτέ χέρι στα λεφτά μου» ήταν τα τελευταία λόγια του νιόπαντρου γιατρού στη σύζυγό του πριν τη σκοτώσει και στρέψει το όπλο στον εαυτό του για να αυτοκτονήσει. Κι όλα αυτά λίγες ώρες μετά την τέλεση του γάμους τους και λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του τελευταίου προσκαλεσμένου.



Ο 54χρονος αναισθησιολόγος από την Ιντιάνα, George 'Scott' Samsonμ και η 50χρονη νοσοκόμα Kelly Ecker, παντρεύτηκαν το Σάββατο στο Οχάϊο και μετά έκαναν μια δεξίωση όπου κάλεσαν πολλούς φίλους και συγγενείς. Η κατάληξη της πρώτης τους νύχτας όμως δεν ήταν η αναμενόμενη.



Σύμφωνα με μάρτυρες, η διαφωνία τους ξεκίνησε στη δεξίωση και συνεχίστηκε όταν επέστρεψαν με κάποιους φίλους στο σπίτι τους. Ο τελευταίος επισκέπτης έφυγε περίπου στη 1.17 π.μ. το πρωί της Κυριακής, οπότε η διαφωνία εξελίχτηκε σε πραγματικό τσακωμό.

Τρία μόλις λεπτά αργότερα, η Ecker, τηλεφώνησε τρομοκρατημένη στην Άμεση Δράση και δήλωσε ότι ο σύζυγός της απειλεί να την σκοτώσει.



Το τηλεφώνημα διακόπηκε απότομα και όταν ο αξιωματικός υπηρεσίας την κάλεσε πίσω πρόλαβε μόνο να ακούσει τους πυροβολισμούς. Σε λιγότερο από μισή ώρα, η αστυνομία είχε φθάσει στο σπίτι για να βρει το ζευγάρι νεκρό. Ο 54χρονος είχε πυροβολήσει τη σύζυγό του στο κεφάλι και στο λαιμό και μετά είχε κατέβει στο υπόγειο για να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την ώρα του φονικού βρίσκονταν στο σπίτι ο 10χρονος γιος της γυναίκας από προηγούμενη σχέση και οι γονείς του γιατρού.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.