Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Νέο τελεσίγραφο Λοβέρδου στα ΙΕΚ που χρωστούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέο τελεσίγραφο στα ιδιωτικά ΙΕΚ και τα κολλέγια που χρωστούν στο κράτος έστειλε από το βήμα της βουλής ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

"Είχαμε πει ότι έχουμε εμπιστοσύνη στη μεταλυκειακή μη τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά με την προϋπόθεση ότι ο χώρος θα εξορθολογιστεί και τα νομικά πρόσωπα που καταδυναστεύουν το χώρο θα φύγουν από τη μέση. Μου έλεγαν ότι καλές οι δηλώσεις αλλά πράξεις δεν υπάρχουν. Ήδη πριν από λίγες εβδομάδες έφυγε από τη μέση. Την επόμενη εβδομάδα έχω προειδοποιήσει ότι έρχεται το δεύτερο κύμα. Όσοι δεν έχουν ρυθμίσει ασφαλιστικές εισφορές και είναι αρκετοί αυτοί, και αρκετά μεγάλοι και πολυδιαφημιζόμενοι, θα φύγουν και αυτοί από τη μέση" τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

"Δεν είναι δυνατόν όσο είμαστε στο υπουργείο Παιδείας να αφήσουμε αυτής της μορφής την εξωθεσμμική δραστηριότητα ατιμώρητη. Είχα προειδοποίησει μια φορά με συνέντευξη Τύπου, δεν ίδρωσαν αυτιά, έστειλε επιστολές ο υφυπουργός ο κ. Στύλιος, προσωποιημένες επιστολές σε αυτούς που χρωστούν κατά την ενημέρωση που έχουμε από το ΙΚΑ. Την επόμενη εβδομάδα η προθεσμία τους λήγει. Την μεθεπόμενη δεν θα λειτουργούν" είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.