Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΕΠ: Οι τελικοί πίνακες για τους δημοτικούς αστυνομικούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης και διάθεσης του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας εξέδωσαν τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, έπειτα από την εξέταση των αιτήσεων θεραπείας και την υλοποίηση των απαιτούμενων μεταβολών, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας (5/2013 Ανακοίνωση), σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, εκδόθηκαν ο οριστικός πίνακας κατάταξης, ο πίνακας απορριπτέων, ο οριστικός πίνακας διάθεσης υπαλλήλων και ο πίνακας υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα, διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.

Οι συγκεκριμένοι πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και διαβιβάζονται στους φορείς υποδοχής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, οι υπάλληλοι που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα διάθεσης της Ανακοίνωσης 5/2013, τοποθετούνται υποχρεωτικά στους φορείς υποδοχής αυτής και παραιτούνται των δικαιωμάτων που απορρέουν, από τυχόν συμμετοχή τους στην Ανακοίνωση 15/2014 (αρ. 48 Ν. 4262/2014).

Τέλος, σημειώνεται, ότι όσοι είχαν υποβάλει αίτηση θεραπείας στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Ανακοίνωσης, θα ενημερωθούν γραπτώς επ' αυτής από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, με απόσπασμα Πρακτικού, το οποίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.