Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μήνυση για αστυνομική βία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μήνυση εναντίον των αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος στο Χάμοντ των ΗΠΑ κατέθεσε ένα ζευγάρι από την Ιντιάνα, με την κατηγορία ότι έκαναν εκτεταμένη χρήση βίας κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας.

Σύμφωνα με το chicago.cbslocal.com, το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό τους τηλέφωνο ένα από τα ανήλικα παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Χάμοντ, οι αστυνομικοί σταμάτησαν την οδηγό επειδή δεν φορούσε τη ζώνη ασφάλειας. Τότε ήταν που ο 14χρονος γιος της άρχισε να καταγράφει τις σκηνές που έμελλε να σοκάρουν με την αντίδραση των αστυνομικών.

Η οδηγός παραδέχθηκε ότι δεν φορούσε τη ζώνη της και αποδέχτηκε την κλήση, αλλά οι αστυνομικοί ήθελαν να δουν την ταυτότητα του συζύγου της ο οποίος ήταν συνοδηγός.

Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν την είχε μαζί του, λόγω ότι πριν λίγες ημέρες είχε δεχθεί ,και αυτός μία κλήση και όταν, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε το ζευγάρι, ο σύζυγος προσπάθησε να πιάσει την κλήση που είχε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί προέταξαν τα όπλα τους και του ζήτησαν να βγει από το αυτοκίνητο.

Ο συνοδηγός δήλωσε ότι φοβήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο όταν είδε τους αστυνομικούς να έχουν προτεταμένα τα όπλα τους και ακολούθησε αυτό που κατέγραψε η οικογένεια στο βίντεο.

Οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι του παραθύρου και έριξαν με τέιζερ στον συνοδηγό.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.