Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Την τύφλωσε η αγάπη της για τον Πιστόριους»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι λέει για την Ρίβα η κολλητή της φίλη.

Κι ενώ η αγωνία κορυφώνεται για τον Όσκαρ Πιστόριους, καθώς αύριο αναμένεται να γίνει γνωστή η ετυμηγορία του δικαστηρίου της Πρετόρια αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Ριίβα Στέενκαμπ, η Κέρι Σμιθ, φίλη του άτυχου μοντέλου, αποκαλύπτει πράγματα για τη σχέση της 29χρονης με τον Παραολυμπιονίκη.

Η Ριίβα και η Κέρι γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο και έκτοτε «κόλλησαν», με την πρώτη να την αποκαλεί, στις μεταξύ τους συζητήσεις στο facebook, ως αδερφή.



Η Ριίβα ασχολήθηκε από μικρή με το μόντελινγκ και έβγαλε αρκετά λεφτά, ωστόσο, όπως λέει η φίλη της: «Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη νομική γιατί ήξερε καλά πως το μόντελινγκ δεν κρατά για πάντα. Δεν είχε μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Είχε μια ακόμα πιο όμορφη καρδιά».

Η Κέρι Σμιθ, μία από τους λιγοστούς ανθρώπους εκτός της οικογένειας που παραβρέθηκαν στην κηδεία, δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει τη φίλη της όπως ήθελε.

«Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε το φέρετρο. Δεν μπορέσαμε να την δούμε», ανέφερε σχετικά με το γεγονός πως η Στέενκαμπ είχε κακοποιηθεί πολύ άσχημα.



Η Κέρι Σμιθ αποκάλυψε επίσης πως με την φίλη της είχαν σκοπό να ανοίξουν ένα δικηγορικό γραφείο που θα αναλάμβανε υποθέσεις κακοποιημένων γυναικών. Και οι δύο άλλωστε είχαν βιώσει τη βία από τους συντρόφους τους. Η Ρίιβα, πριν τον Πιστόριους, είχε εξάχρονη σχέση με τον ιππέα Γουέιν Αγκρέλα, ο οποίος φέρεται να την χτυπούσε, ενώ η Κέρι έζησε δέκα χρόνια γάμου με πολύ... ξύλο.

«Ήθελε να τους σώσει όλους. Ήθελε να προστατεύσει τις γυναίκες», είπε δακρυσμένη η Σμιθ. Όταν η Ρίιβα χώρισε από τον Αγκρέλα όλοι ανακουφίστηκαν και χάρηκαν όταν στη συνέχεια σύναψε σχέση με έναν συμφοιτητή της.

«Ήταν τρία χρόνια μαζί και πίστευα πως θα παντρευτούν και θα δουλέψουν μαζί. Ένιωσα λοιπόν, μεγάλη έκπληξη όταν μου είπε πως βγαίνει με τον Πιστόριους», τόνισε η Κέρι Σμιθ.



«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ούτε οι γονείς της δεν τον είχαν γνωρίσει. Και τελικά τελείωσαν όλα με τον τρόπο αυτόν...», πρόσθεσε η Κέρι Σμιθ, που αντέδρασε στις εξηγήσεις του Πιστόριους κατά τη δίκη πως δεν κατάλαβε πως ήταν η Ρίιβα μέσα στην τουαλέτα, γιατί ήταν ήσυχη και δεν του μίλησε... «Δεν ήταν καθόλου ήσυχη ως άνθρωπος. Θα φώναζε, θα ούρλιαζε, δεν θα κρατούσε το στόμα της κλειστό», εξήγησε.

Η Κέρι Σμιθ έκλεισε την συνέντευξή της στο BBC με το παρακάτω σχόλιο για την αδικοχαμένη φίλη της: «Τον αγαπούσε τόσο πολύ που είχε τυφλωθεί! Είχε πείσει τον εαυτό της πως ήταν όλα εντάξει. Αλλά δεν ήταν...»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.