Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πιστόριους θα γράψει βιβλίο για τον φόνο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την δική του εκδοχή, για όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, πριν από ενάμιση χρόνο, θα δώσει ο Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος προτίθεται να γράψει βιβλίο για τον φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ!

Ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης, που περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του (στις 13/10), είτε θα πέσει στα μαλακά (οι συνήγοροί του ελπίζουν σε μικρή φυλάκιση που θα είναι εξαγοράσιμη) και αντί για βιβλίο θα «τρέχει» να ετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, είτε θα «φάει» βαριά καμπάνα (μάξιμουμ 15 χρόνια φυλάκισης) και τότε θα έχει πολύ χρόνο να γράψει το βιβλίο του.

«Θα γράψει βιβλίο. Το έχουμε ήδη συζητήσει. Έχουμε μιλήσει για ιδέες και σχέδια. Δεν θα σας πω όμως περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», δήλωσε στην εφημερίδα «Guardian» ο μάνατζερ του Πιστόριους, Πιτ βαν Ζιλ. «Θα καθίσουμε να τα βάλουμε όλα κάτω μόλις τελειώσει η υπόθεση και τότε θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 13 Οκτωβρίου πριν σκεφτούμε το οτιδήποτε. Μετά θα πούμε στον κόσμο τι σκοπεύουμε να κάνουμε», πρόσθεσε.



Η ζωή-αυτοβιογραφία του Πιστόριους κυκλοφορεί εδώ και πέντε χρόνια, με τον τίτλο «Blade Runner», ενώ το δικό του βιβλίο, εφόσον τελικά δημοσιευτεί, αναμένεται να γίνει bestseller και θα αποκαταστήσει οικονομικά τον Νοτιοαφρικανό.

Πάντως, ο Μπεν Γουίλιαμς, εκδότης της εφημερίδας «Sunday Times» της Νοτίου Αφρικής, επισημαίνει: «Αν το βιβλίο γίνει σωστά, τότε θα έχουμε την αθλητική αυτοβιογραφία του αιώνα. Αλλά επειδή δεν είναι και ο πιο δημοφιλής άνθρωπος σε κάποιους κύκλους, ίσως το “βυθίσουν”».

Είναι ωστόσο βέβαιος για την «μεταφορά» του βιβλίου στην μικρή οθόνη. «Ο Όσκαρ είναι ένας άνθρωπος που καθόρισε τη Νότια Αφρική. Πίστευα πως θα γινόταν η δεύτερη ηγετική φιγούρα της χώρας μετά τον Νέλσον Μαντέλα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα γίνει ταινία».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.