Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τρομοκράτησε τρία μικρά παιδιά απειλώντας να τα αποκεφαλίσει!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ποιανού το κεφάλι θα κόψω πρώτο κομμάτια;» - Δείτε το βίντεο.

Ένας άνδρας, που στο πλαίσιο ενός αστείου εμφανίζεται σε ένα βίντεο να απειλεί τρία παιδιά Σύρων προσφύγων ότι θα τα αποκεφαλίσει, συνελήφθη στο Λίβανο, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή της αστυνομίας.

Η αστυνομία συνέλαβε και έθεσε υπό κράτηση για λίγο και τη μητέρα των παιδιών η οποία δήλωσε ότι βρήκε διασκεδαστικό το θέαμα αυτό επιστρέφοντας από τη δουλειά.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον ιστότοπο YouTube και κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο. Σε αυτό εμφανίζονται 3 μικρά παιδιά να κλαίνε, μπροστά από έναν άνδρα που στέκεται πίσω από την κάμερα ο οποίος τα απειλεί με ένα μαχαίρι λέγοντας «ποιανού το κεφάλι θα κόψω πρώτο κομμάτια;».

Τα παιδιά, τρομοκρατημένα, απαντούν δείχνοντας το ένα το άλλο. Επρόκειτο για ένα «σκληρό αστείο» ανέφερε η αστυνομική πηγή σύμφωνα με την οποία «οι δυνάμεις Εσωτερικής Ασφαλείας συνέλαβαν τον άνδρα που τράβηξε αυτό το βίντεο» ενώ διευκρίνισε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Ναμπατιγιέ στο νότιο Λίβανο.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, η μητέρα, που είχε εμπιστευτεί τα παιδιά της στο γείτονα ενώ εκείνη εργαζόταν, τέθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα υπό κράτηση.

Αφέθηκε ελεύθερη αφού υποσχέθηκε ότι θα συμπεριφέρεται καλύτερα στα παιδιά της. «Στο τέλος του βίντεο, η μητέρα επιστρέφει από τη δουλειά, (εκείνη λέει) ότι το σκηνικό την διασκεδάζει και ότι ζήτησε (από το γείτονά της) να της στείλει το βίντεο» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η αστυνομική αυτή πηγή χαρακτήρισε το περιστατικό «μεμονωμένη ενέργεια» όμως υπογράμμισε ότι το βίντεο αυτό συνιστά μια νέα ένδειξη του αντίκτυπου του πολέμου στη Συρία στο Λίβανο.

«Παραμένουμε σε επαγρύπνηση, όμως αυτό το βίντεο δείχνει την ισχύ της επίδρασης (στο Λίβανο) του πολέμου στη Συρία» προσέθεσε ο αστυνομικός.

«Οι πολίτες επηρεάζονται από τις εικόνες των αποκεφαλισμών και ορισμένοι αρχίζουν να τις μιμούνται. Τα καημένα τα παιδιά, είχαν τρομοκρατηθεί».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.