Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Το ρούχο που δε βρέχεται ποτέ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υδροφοβικό ύφασμα απωθεί τα υγρά και τη βρωμιά.

Το κλείσιμο κάθε σχολικής χρονιάς συνήθως συνοδεύεται από το «παραδοσιακό» μπουγέλο.

Για όσους θέλουν να παίζουν μπουγέλο -την αφορμή την αφήνουμε πάνω σας- χωρίς να βρέχονται η εταιρεία Threadsmiths από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας έχει τη λύση.

Δημιούργησε ένα επαναστατικό μπλουζάκι, το οποίο παραμένει αδιάβροχο όσο κι αν προσπαθεί κανείς να το «μουλιάσει».

Είναι φτιαγμένο 100% από βαμβάκι και με τη βοήθεια υδροφοβικής νανο-τεχνολογίας παραμένει αδιάβροχο από οποιοδήποτε υγρό ή βρωμιά.



Πρόκειται για μια πατενταρισμένη τεχνολογία, που σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές υγρών απώθησης, οι οποίες περιέχουν χημικά, -όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές της- «μιμείται τις φυσικές, υδρόφοβες ιδιότητες των φύλλων του λωτού».

Χάρη σε ένα φυσικό αυτοκαθαριστικό, καθώς κάθε υπόλειμμα που παραμένει επάνω στο ύφασμα μπορεί να αφαιρεθεί με ένα απαλό σκούπισμα ή ξέπλυμα με λίγο νερό.



Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eftm.com.au, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί κανονικά στο πλυντήριο, ενώ η αδιάβροχη δράση του μπορεί να κρατήσει μέχρι και μετά από 80 πλύσεις.



Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το ύφασμα μπορεί να αποδειχτεί «επαναστατικό» για εστιατόρια και επιχειρήσεις εστίασης, όπου οι λεκέδες στα τραπεζομάντηλα και όχι μόνο, αποτελούν ένα μόνιμο «πονοκέφαλο» για τους ιδιοκτήτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.