Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ερωτική σκηνή σε εκκλησία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατηγορείται ότι γύρισε πορνό – Δείτε το βίντεο.

Μια εκκλησία στην Αυστρία μετατράπηκε από ιερό χώρο σε… άντρο ακολασίας. Μια γυναίκα κατηγορείται ότι γύρισε σκηνή για ταινία πορνό μέσα στην εκκλησία. Το έκανε με τα κατάλληλα… αξεσουάρ όμως, αφού είχε ένα ροζάριο και μια Βίβλο.

Ανοίγει το πουκάμισο της και χαϊδεύει το στήθος της, ενώ στο λαιμό της είναι κρεμασμένο το ροζάριο. Κάποια στιγμή παίρνει στα χέρια της και τη Βίβλο, αλλά σε καμία σκηνή δε φαίνεται το πρόσωπο της. Παρά το συγκεκριμένο γεγονός ένας άντρας την αναγνώρισε! Αν αναρωτιέστε πως, η απάντηση είναι από το στήθος της.

Αυτό κατήγγειλε στην αστυνομία, δίνοντας τους και πληροφορίες γι’ αυτήν. Είδε το βίντεο που είχε ανέβει στο διαδίκτυο και κατάλαβε ότι έχει γυριστεί στο εσωτερικό εκκλησίας στο Hoersching. Τότε ειδοποίησε τον τοπικό ιερέα και μετά την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει την 24χρονη, η οποία –όπως λέγεται- έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες ερωτικού περιεχομένου με το ψευδώνυμο «Μπάμπσι».

Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της, αλλά αυστριακά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι γεννήθηκε στην Πολωνία και μετακόμισε στην Αυστρία σε νεαρή ηλικία με την οικογένεια της. Μάλιστα, μετά το περιστατικό, έγινε και τοπικό δημοψήφισμα για το αν η εκκλησία θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Αποφασίστηκε τελικά ότι θα παραμείνει ανοιχτή.

Πάντως, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «ανακρίναμε μια ύποπτη, η οποία ομολόγησε».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.