Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Γρονθοκόπησαν αστυνομικό στην Ηλεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια γροθιά στο πρόσωπο ενός αστυνομικό έριξε ένας 32χρονος στην Ηλεία ενώ στη συνεχεία ο αδελφός του έσκισε και τη στολή που φορούσε ο ένστολος.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρέστενα, όταν αστυνομικοί της Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή.

Τότε σταμάτησαν έναν 29χρονο κάτοικο της περιοχής και διαπίστωσαν ότι στο δίκυκλο που οδηγούσε είχε αυτοσχέδια μη κρατική πινακίδα κυκλοφορίας και ενώ ήταν έτοιμοι να βεβαιώσουν παράβαση, αυτός αντέδρασε, τους έβρισε και τους απείλησε , σύμφωνα με τους αστυνομικούς, και στη συνέχεια έβγαλε την πινακίδα από το δίκυκλο και την έσπασε μπροστά τους ενώ συνέχεια επιβιβάστηκε στο δίκυκλο και έφυγε.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν αλλά δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν και μετέβησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία. Εκεί όμως τους περίμενε ο 32χρονος αδερφός του 29χρονου, ο οποίος – έξω από το τμήμα - κινήθηκε προς τους αστυνομικούς απειλώντας και βρίζοντάς τους.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα για να σχηματιστεί σε βάρος του η αυτόφωρη διαδικασία για τα παραπάνω αδικήματα της απειλής και εξύβρισης.

Εκείνος τότε αντιστάθηκε και χτύπησε με γροθιά τον επικεφαλής αστυνομικό ενώ εκείνη τη στιγμή και ο 29χρονος που είχε διαφύγει νωρίτερα από τον έλεγχο, επιτέθηκε στον ίδιο αστυνομικό, τον χτύπησε με γροθιά και του έσκισε το πουκάμισο της στολής του. Αργότερα και μετά από αναζητήσεις οι δράστες συνελήφθησαν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.