Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Τους έβρισε γιατί ζήτησαν παγωμένο νερό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρωτοφανές περιστατικό σε παραθαλάσσια ταβέρνα της Καρπάθου, όταν οικογένεια Ηρακλειωτών, που βρίσκεται για διακοπές στο νησί των Δωδεκανήσων, εισέπραξε το μένος ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας, της μοναδικής σε δημοφιλή παραλία, επειδή ζήτησε... παγωμένο νερό μαζί με τους καφέδες.

Ο ιδιοκτήτης θέλησε να κάνει επίδειξη... ισχύος, μιλώντας απρεπώς και ιδιαιτέρως ειρωνικά στην οικογένεια των Κρητικών. Μάλιστα, αμφισβήτησε (και στα λόγια) την ψύχραιμη παραίνεση - υπενθύμιση ότι «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!».

Κουβέντα στην κουβέντα, οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν επικίνδυνα, με τον... νταή ταβερνιάρη να κινείται απειλητικά προς τους επισκέπτες του νησιού του! Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η τριμελής οικογένεια από το Ηράκλειο αποχώρησε έκπληκτη από την ταβέρνα, αρκετά αναστατωμένη απ' την παράλογη συμπεριφορά του οξύθυμου καταστηματάρχη.

«Δεν του είπαμε τίποτα! Ούτε τον προσβάλαμε, ούτε τον θίξαμε! Του ζητήσαμε να μας φέρει παγωμένο νερό μαζί με τους τρεις καφέδες που είχαμε παραγγείλει! Άρχισε να μας μιλά άσχημα. Προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε κι εκείνος μας ειρωνευόταν!», καταγγέλλει στο CretePlus.gr ένα απ' τα «θύματα».

«Προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος, επειδή έχει τη μοναδική ταβέρνα στην συγκεκριμένη παραλία, θεωρεί ότι το μονοπώλιο του δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται όπως θέλει στους πελάτες του! Προς Θεού, δεν έχουμε κάτι με την Κάρπαθο. Το νησί είναι πολύ όμορφο και οι κάτοικοί του πολύ φιλόξενοι. Απλώς τέτοια συμπεριφορά είναι πέρα για πέρα αποτρεπτική για τους επισκέπτες του νησιού...», προσθέτει στη συνέχεια.

Χώρια βεβαίως του γεγονότος ότι οι τιμές της εν λόγω ταβέρνας είναι. τσουχτερές! Ενδεικτικά: Μια χωριάτικη σαλάτα κοστίζει... 7 ευρώ, ενώ ένα πιατάκι τζατζίκι, που σερβίρεται ως ορεκτικό, ανέρχεται στην τιμή των... 5 ευρώ.

Υψηλές τιμές σε συνάρτηση με ανάρμοστη συμπεριφορά! Εκρηκτικός συνδυασμός που πρέπει να μας προβληματίσει όλους, σε μια εποχή όπου μονοπωλεί το ευαίσθητο κομμάτι του τουρισμού, του μοναδικού όρθιου «πυλώνα» της πολύπαθης οικονομίας μας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.