Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Είδαν φάντασμα στο Αλκατράζ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πραγματικό σοκ έπαθε μια τουρίστρια στο Αλκατράζ όταν είδε ότι στη φωτογραφία από το παράθυρο ενός κελιού που τράβηξε με το έξυπνο κινητό της, απεικονιζόταν η φιγούρα μιας γυναίκας.

Η Sheila Sillery-Walsh επισκέφτηκε με τον σύζυγό της την ομοσπονδιακή φυλακή του Αλκατράζ, στα ανοικτά των ακτών του Σαν Φρανσίσκο, για να δουν τον χώρο όπου κρατούνταν και πέθαναν εκατοντάδες διαβόητοι φονιάδες, ληστές, γκάνγκστερ όπως ο Αλ Καπόνε. Η αλήθεια είναι ότι εκείνοι που ασχολούνται με το παραφυσικό, πιστεύουν ότι οι πρώην φυλακές της Καλιφόρνια αποτελούν το νούμερο ένα στοιχειωμένο σημείο των ΗΠΑ.

Η 48χρονη Sheila Sillery-Walsh από το Μπέρμιγχαμ και ο σύντροφός της Paul Rice λένε ότι έως τη στιγμή που τράβηξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν πίστευαν στα φαντάσματα. Σήμερα… το ξανασκέφτονται. «Μόλις μπήκαμε στη φυλακή, ήταν πολύ τρομακτικά. Δεν αισθανόμουν άνετα» ομολογεί και συμπληρώνει: «Όταν κοίταξα τη φωτογραφία στο κινητό μου πρόσεξα ότι υπήρχε ένα πρόσωπο. Όταν ξανακοίταξα το παράθυρο όμως δεν φαινόταν κανείς. Μόνο ένα φάντασμα θα μπορούσε να βρίσκεται σ’ εκείνο το σημείο. Δεν έχω καμία λογική εξήγηση να δώσω».












Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.