Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα ο παιδοκτόνος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθησαν άλλα 4 άτομα για τη δολοφονία του 39χρονου, ανάμεσά τους και η μάνα του θύματος.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 39χρονου άντρα, τον οποίο δολοφόνησε ο ίδιος ο πατέρας του στο Άστρος Αρκαδίας.

Ο 75χρονος δολοφόνος, ο οποίος συνελήφθη, ομολόγησε το έγκλημα κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικογενειακές διαφορές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, συγγενείς του θύματος, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Πρόκειται για την 67χρονη μητέρα του θύματος, τον 71χρονο θείο του θύματος (αδερφός του πατέρα), την 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και τον 53χρονο γαμπρό του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος).

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο Άστρος Αρκαδίας, στην αυλή της πατρικής οικίας του θύματος, ο 75χρονος, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον 39χρονο γιο του, τον πυροβόλησε τρεις φορές με δίκαννο, το οποίο κατείχε νόμιμα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου αδελφού του και θείου του θύματος, τοποθέτησαν το πτώμα στο εσωτερικό οχήματος, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και μετέβησαν σε ερημική περιοχή, όπου και έβαλαν φωτιά στο όχημα, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία.

Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος γαμπρός του θύματος και τους μετέφερε πίσω στην οικία του δράστη. Παράλληλα, η 67χρονη μητέρα του και η 70χρονη θεία του θύματος, καθάρισαν την αυλή του σπιτιού με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, καθώς και οι προαναφερόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο του σπιτιού του δράστη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.