Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Βρήκε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ και το επέστρεψε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παράδειγμα προς μίμηση πρόσφερε νεαρός στην Κεφαλονιά.

Ένα πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 1.000 ευρώ βρήκε και επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του ένας νεαρός από την Κεφαλονιά, ο οποίος είναι φοιτητής στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ στο πανηγύρι του Αγίου βρήκε στο δρόμο ένα πορτοφόλι. Όταν το άνοιξε διαπίστωσε ότι υπήρχαν 1.000 ευρώ, ενώ από τα στοιχεία του διαπίστωσε πως πρόκειται για Έλληνα τουρίστα.

Με βάση το όνομα της ταυτότητάς του και κάποιες κάρτες που βρήκε στο πορτοφόλι κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον άνθρωπο που το είχε χάσει, όπως μεταδίδει το kefaloniapress.gr. Έδωσαν ραντεβού για την παράδοση στην ταβέρνα της Πέρσας στον Κατελειό. Συναντήθηκαν, πολύ συγκινημένος ο άνθρωπος τον ευχαρίστησε και του πρόσφερε κάποια χρήματα για δώρο. Ο νεαρός Κεφαλονίτης με ευγένεια τα αρνήθηκε και του είπε ότι έτσι θα έκανε ούτως ή άλλως.

Ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού όμως βρήκε έναν άλλον τρόπο για να ξεπληρώσει την κίνηση. Κρύφτηκε στην κουζίνα της Πέρσας, περίμενε να παραγγείλει ο νεαρός με την παρέα του, πλήρωσε τον λογαριασμό και έφυγε διακριτικά από το μέρος, ζητώντας από την Πέρσα να μην τού αποκαλύψει ποιος τον κέρασε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.