Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Θερινό σχολείο διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα λειτουργήσει στη Μεσσήνη από τις 28 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.

Θερινό σχολείο για μαθητές γυμνασίου και λυκείου διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Το θερινό σχολείο στη Μεσσήνη θα λειτουργήσει από τις 28 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.

Τα θερινά σχολεία θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών δασκάλων και τα θέματα της φυσικής που θα αναπτυχθούν, είναι τα ακόλουθα:

α) Μηχανική & Εφαρμογές, β) Ηλεκτρομαγνητισμός, γ) Σχετικότητα, δ) Κβαντική Φυσική, ε) Κοσμολογία και ζ) Τοπολογία & Περιβάλλον.

Τα παραπάνω θέματα θα πλαισιωθούν από μια σειρά πειραμάτων, που σκοπό έχουν να εισάγουν το μαθητή στην πειραματική μέθοδο απόκτησης και ελέγχου της γνώσης.

Το πρόγραμμα του σχολείου θα αποτελείται από δύο διαλέξεις καθημερινά.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι βαθμός προαγωγής μεγαλύτερος από 17 ή καλή κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2013.

Το κόστος είναι 150 ευρώ ανά άτομο και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται διαμονή, διατροφή, έντυπο υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.:210-3635701 (15:00-19:00) και να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.