Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Άφησε τα παιδιά της στο «καυτό» αμάξι για να πάει κομμωτήριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περαστικοί έσπασαν με σφυρί τα παράθυρα και τα… απελευθέρωσαν – Δείτε το βίντεο
.
Πήγε να κουρευτεί και θεώρησε λογικό να αφήσει τα παιδιά της μέσα στο αμάξι της που… έβραζε από τον καύσωνα που επικρατούσε. Οι περαστικοί άκουσαν τα παιδιά να ουρλιάζουν και ανέλαβαν δράση.

Μια μητέρα (-πρότυπο) παράτησε δύο παιδάκια -ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι- σε τζιπ με κλειστά παράθυρα και πήγε ανενόχλητη στο κομμωτήριο. Τα δύο αδέλφια άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν, καθώς πνίγονταν από τη ζέστη. Η εξωτερική θερμοκρασία άγγιζε τους 36 βαθμούς Κελσίου. Ευτυχώς τα πήραν χαμπάρι περαστικοί που είχαν πάει για ψώνια στο εμπορικό κέντρο του προαστίου Katy.

Ένας άνδρας προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο με τη γροθιά του και όταν είδε ότι δεν γινόταν τίποτα χρησιμοποίησε ένα σφυρί. Μια γυναίκα πήδηξε πάνω στο αμάξι, μέσα στην απελπισία της, καθώς τα παιδιά δεν σταματούσαν το κλάμα. Τελικά κατάφεραν να τα απεγκλωβίσουν, αφότου -όπως μετέδωσε το αμερικάνικο Khou- τα παιδιά είχαν μείνει ήδη αρκετή ώρα μέσα στο «καυτό» όχημα.

Ένα βίντεο που ελήφθη από κάμερα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, δείχνει μία ομάδα ανδρών και γυναικών να προσπαθούν να σπάσουν τα τζάμια του τζιπ και να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, έως ότου τα κατάφεραν.

Η μητέρα, βλέποντας τόσο κόσμο συγκεντρωμένο γύρω από το αυτοκίνητό της, βγήκε τρέχοντας από το κομμωτήριο για να πάει στα παιδιά της. Όπως ισχυρίστηκε, δεν τα εγκατέλειψε, ούτε τα είχε ξεχάσει, απλά τα άφησε προσωρινά εκεί μέχρι να κουρευτεί. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως έκανε τρομερό λάθος. Μετά από διαπληκτισμό με τους «διασώστες» των παιδιών, οι τελευταίοι αποφάσισαν να μην καλέσουν την αστυνομία, αλλά όλοι τους… της τα είπαν ένα χεράκι για την αμέλεια και την απρονοησία της.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.