Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ενέδρα σε οδηγό λεωφορείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον τρόμο με τα μάτια τους έζησαν προχθές το απόγευμα περισσότεροι από 70 επιβάτες σε λεωφορείο της Ρόδου, όταν δύο νεαροί εισέβαλαν μέσα στο λεωφορείο και άρχισαν να γρονθοκοπούν τον οδηγό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ, όλα ξεκίνησαν όταν το διπλό λεωφορείο της ΡΟΔΑ ξεκίνησε από τον σταθμό του Μανδρακίου με προορισμό την Ιαλυσό. Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, το διπλό λεωφορείο σταμάτησε καθώς ένα όχημα ήταν σταθμευμένο στη στροφή και το εμπόδιζε να προχωρήσει.

Ξεκίνησαν με φραστικό επεισόδιο
Όπως δήλωσαν στην τοπική εφημερίδα αυτόπτες μάρτυρες που επέβαιναν στο λεωφορείο, δύο νεαροί με μηχανή ακολουθούσαν πίσω από αυτό και φαίνεται επειδή περίμεναν αρκετή ώρα, εκνευρίστηκαν και έκαναν παρατήρηση στον οδηγό του λεωφορείου, να προχωρήσει.

Ο οδηγός εκνευρίστηκε και ο ίδιος με τη σειρά του από την παρατήρηση που του έγινε και οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να προκληθεί φραστικό επεισόδιο. Φεύγοντας όμως οι δύο νεαροί έκαναν νόημα στον οδηγό ότι η διένεξή τους δεν έληξε και ότι σύντομα θα τα... έλεγαν ξανά.

Του έστησαν καρτέρι στη στάση του Ρόδος Πάλας
Οι δύο νεαροί κινήθηκαν γρήγορα, για περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό, υπολόγισαν το δρομολόγιο του λεωφορείου κι αφού άφησαν τη μηχανή τους σε στάση που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Ρόδος Πάλας, περίμεναν στη στάση παριστάνοντας τους... επιβάτες.

Εκεί, μόλις έφθασε το λεωφορείο του έκαναν σήμα για να σταματήσει κι ο οδηγός (ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα άνοιγε τις πόρτες για να κατέβουν οι τουρίστες) μη γνωρίζοντας τι τον περιμένει, άνοιξε την πόρτα!

Οι νεαροί όρμηξαν στον οδηγό και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ανηλεώς, πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει. Η μανία τους ήταν δε τόσο μεγάλη που τον έσυραν από τη θέση του και τον χτύπησαν και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Οι επιβάτες του λεωφορείου στην πλειοψηφία τους τουρίστες έπαθαν σοκ βλέποντας μπροστά τους να εκτυλίσσεται η συμπλοκή και κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία με τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ άλλοι βιντεοσκόπησαν το περιστατικό.

Έρευνες από την αστυνομία
Όλα αυτά έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μέχρι να έρθει η αστυνομία όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Ο οδηγός πήρε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και χθες υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά, ενώ μετέβη και στο νοσοκομείο όπου πήρε γνωμάτευση γιατρού για τα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και στο σώμα του. Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους διεξάγει η αστυνομία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.