Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Έβγαλε selfie με κλεμμένο κινητό και τον ψάχνει η αστυνομία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έναν άνδρα ο οποίος έβγαλε μια selfie με κλεμμένο κινητό αναζητά η βρετανική αστυνομία. Η φωτογραφία ανέβηκε αυτόματα στο προφίλ του ατόμου που είχε πέσει θύμα κλοπής στο Facebook.



Σύμφωνα με τη Mirror, του είχαν κλέψει το κινητό μέσα από την τσάντα του στις 24 Μαίου σε ένα κλαμπ στο Νιουκάστλ. Από τότε, φωτογραφίες και ένα σχόλιο που έκανε αναφορά στην πόλη Αμπερντίν έχουν αναρτηθεί αυτόματα στον προφίλ του ιδιοκτήτη του κινητού.Σημειώνεται ότι ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχει κάνει κάποιος στο κινητό του, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβά μπορούν είτε να μεταφέρονται αυτόματα στον υπολογιστή του ή να ανεβαίνουν στο λογαριασμό του στο Facebook.
Εάν μάλιστα ο συγκεκριμένος άνδρας που εμφανίζεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει ελέγξει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, το πιθανότερο είναι να μην έχει καν καταλάβει τι έχει γίνει.

"Θέλουμε να μιλήσουμε στον άνδρα της φωτογραφίας καθώς πιστεύουμε ότι μπορεί να γνωρίζει σημαντικές πληροφορίες για την κλοπή ή την σημερινή τύχη του τηλεφώνου", αναφέρει η αξιωματικός της αστυνομίας Emma Tatusko.

Όπως σημειώνει μπορεί το κινητό να ήρθε τυχαία στα χέρια του, να μην είχε δηλαδή κακή πρόθεση, ενώ καλεί όποιον τον αναγνωρίζει στη φωτογραφία να επικοινωνήσει με την αστυνομία για βοηθήσει στις έρευνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.