Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Το αγόρι που πατίναρε κάτω από 39 αυτοκίνητα στη σειρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ και έγινε θρύλος στην Ινδία.

Κάνει… ακροβατικά φορώντας πατίνια. Ένα 6χρονο αγόρι από την Ινδία έχει κάνει τους συμπατριώτες του να παραμιλούν με τα κατορθώματα του. Ο μικρός είναι το παιδί-λάστιχο. Η ευλυγισία του είναι… άνευ προηγουμένου, όπως και οι ικανότητες που έχει αναπτύξει.

Βάσει αυτών κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για το… πέρασμα κάτω από αυτοκίνητα. Ναι, κι όμως υπάρχει. Ο Γκάγκαν Σάτις είναι αυτοδίδακτος, καθώς έμαθε μόνος του να πατινάρει και μάλιστα σε ρυθμούς… limbo. Γι’ αυτό και με καθημερινή εξάσκηση έφτασε στο επίτευγμα που τον έκανε διάσημο.

Μέσα σε μόλις 29 δευτερόλεπτα πέρασε κάτω από 39 αυτοκίνητα στη σειρά. Ήταν σχεδόν ξαπλωτός, με τα πόδια του σε ειδική θέση στο πλάι και με το πρόσωπο του να απέχει 12 εκατοστά από το έδαφος, διένυσε μια απόσταση 70 μέτρων. «Λατρεύω το πατινάζ και το κάνω από τριών ετών», λέει, τότε δηλαδή που του έκαναν δώρο τα πρώτα του πατίνια. «Ο επόμενος στόχος μου είναι να περάσω κάτω από 100 αυτοκίνητα. Θέλω να πάω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες όμως».

Ο Σάτις έσπασε το ρεκόρ του συμπατριώτη του Σρέγια Ντεσπάντε, ο οποίος διένυσε απόσταση 48 μέτρων, αλλά περιμένει ακόμη την... αναγνώριση από τα ρεκόρ Γκίνες.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.