Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Facebook: Δείτε τις ενημερώσεις σας χωρίς να συνδεθείτε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τον μέσο όρο των φίλων που έχουν οι περισσότεροι χρήστες του Facebook να έχει αυξηθεί, συνδυαστικά με τις σελίδες που κάνουν Like και ακολουθούν, συχνά χάνουν σημαντικές ενημερώσεις.

Εδώ θα δείτε έναν τρόπο να ενημερώνεστε μόνο για τα updates των φίλων που επιθυμείτε και μάλιστα χωρίς να συνδέεστε στο κοινωνικό δίκτυο.

Το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Close Friends (Στενοί Φίλοι), μέσω της οποίας δημιουργείτε και ενημερώνετε μία λίστα με μέλη όσους φίλους σας επιθυμείτε. Μπορείτε να βρείτε τη σχετική λίστα δημιουργημένη ήδη εδώ.

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης έτοιμης λίστας, είναι πως διαθέτει επιλογή για ειδοποίηση του χρήστη κάθε φορά που κάποιος από όσους βρίσκονται στη λίστα δημοσιεύει περιεχόμενο. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ενεργοποιημένη εξορισμού.

Στα δεξιά της λίστας, πάνω από τα άτομα που είναι μέλη, θα δείτε επιλογή για το πώς θέλετε να ενημερώνεστε για τις δημοσιεύσεις.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι μέσω του Facebook (προφανές) ή μέσω email. Σε αυτή την περίπτωση, θα έρχεται στον λογαριασμό email που έχετε δηλώσει ενημέρωση με τις δημοσιεύσεις των φίλων σας που είναι στη λίστα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το Facebook.

Μία ακόμα επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ενημερώσεις μέσω SMS αλλά και RSS feeds. Πηγαίνετε στη σελίδα των notifications (Ειδοποιήσεων) και επιλέξτε το RSS πάνω αριστερά. Στις ρυθμίσεις των ενημερώσεων (θα δείτε την παρακάτω εικόνα) με την επιλέγοντας Edit (Επεξεργασία) μπορείτε να ρυθμίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα ενημερώνεστε σε κάθε περίπτωση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.