Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο άνθρωπος με τα… διαφορετικά χέρια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο σύγχρονος... Ποπάυ με τα 22 πρωταθλήματα στο μπρα-ντε-φερ.

Όταν Matthais Schlitte ήταν 16 χρονών, πήγε να διασκεδάσει σε ένα μπαρ και ανακάλυψε ότι ήταν πολύ καλός στο μπρα-ντε-φερ. Ο ίδιος μίλησε για το γεγονός που στάθηκε η αρχή της καριέρας του:

«Το 2004, ένα μικρό μπαρ στην πόλη Haldensleben έψαχνε για τον ισχυρότερο αθλητή μπρα-ντε-φερ στην περιοχή. Αυτό ήταν το πρώτο μου τουρνουά και η αρχή της καριέρας μου. Χωρίς καμία προπόνηση, διαγωνίστηκα σε ερασιτεχνικό επίπεδο σε ηλικία 16 ετών. Ζύγιζα 65 κιλά. Οι παλαιότεροι και πιο έμπειροι παίχτες χαμογελούσαν όταν με έβλεπαν τόσο ελαφρύ, αλλά τους κοβόταν το γέλιο όταν τους νικούσα».



Την τελευταία δεκαετία, ο 27χρονος Schlitte έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ως επαγγελματίας στο μπρα-ντε-φερ. Έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα σε εθνικό επίπεδο και 14 σε διεθνές.

«Η πρώτη εικόνα που έρχεται σε πολλούς ανθρώπους για το μπρα-ντε-φερ είναι ένα τραπέζι σε μπαρ γεμάτο με ποτά και μεθυσμένοι ναύτες, η οποία είναι εντελώς λάθος».

Ο Matthais Schlitte έχει χαρακτηριστεί ως ο σύγχρονος Ποπάυ παρόλο που τα μπράτσα του Ποπάυ ήταν συμμετρικά. Το δεξί του χέρι έχει περίμετρο 18 ίντσες περίπου.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.