Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

"Αθώος" δηλώνει ο γιατρός για τις "ύποπτες" συνταγές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενώπιον του Ανακριτική Λαμίας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 56χρονος παθολόγος από τη Λαμία, ο οποίος κατηγορείται ότι έδινε συνταγές του νόμου περί ναρκωτικών, χωρίς να υπάρχει πραγματική και συγκεκριμένη ιατρική ένδειξη, αφού τα πιστοποιητικά που του προσκόμιζε 53χρονος Λαμιώτης ήταν πλαστά.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται...», δηλώνει στο LamiaReport ο δικηγόρος του Γιώργος Δούμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τελευταίο τουλάχιστον πεντάμηνο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 36 συνταγές του νόμου περί ναρκωτικών, από τις οποίες προκύπτει ότι ο 53χρονος προμηθεύτηκε συνολικά 8.100 ναρκωτικά χάπια.

Στη συνέχεια προσκόμιζε τις ιατρικές συνταγές σε φαρμακεία της πόλης και έπαιρνε ναρκωτικά χάπια.

Εκτός από το γνωστό παθολόγο συνελήφθησαν επίσης ο 53χρονος που πλαστογραφούσε τα πιστοποιητικά του Ψυχιάτρου και μια 40χρονη Ουκρανή φίλη του .

Σε επικοινωνία που είχαμε με το γνωστό ποινικολόγο Γιώργο Δούμα, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 56χρονου γιατρού, μας είπε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η απολογία του κατηγορουμένου δεν θα ήθελε να κάνει κάποια δήλωση επί της ουσίας της υποθέσεως.

Ωστόσο τόνισε ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ότι θα μπορέσει να μας πει περισσότερα τη Δευτέρα που θα έχει γίνει και η απολογία του 56χρονου παθολόγου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.