Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Νικολαΐδου, ασημένιο για την τετράκωπο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την πρώτη θέση στο σκιφ ελαφρών πήρε η Κατερίνα Νικολαΐδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, διατηρώντας τον τίτλο της. Ασημένιο για την πλήρωμα μας στην τετράκωπο.



Υπερασπίστηκε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών η Κατερίνα Νικολαΐδου. Στον σημερινό τελικό αν και δεν είχε καλή εκκίνηση, επικράτησε της Μαρί-Αν Φρένκεν από την Ολλανδία κατά 1,5’’, καθώς έκανε 7:33.120 και η αντίπαλος της 7:34.950. Τρίτη ήρθε η Γερμανίδα Λεόνι Πλες.

«Είμαι περήφανη και ευτυχισμένη. Για δεύτερη χρονιά κατακτώ το χρυσό μετάλλιο και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Ένιωσα πως είχα μείνει πίσω στα πρώτα 500 μέτρα στην τέταρτη ή στην πέμπτη, δεν έχασα την καρδιά μου και βρήκα τη δύναμη να επιστρέψω», ανέφερε η νικήτρια. Πέρυσι, η 21χρονη αθλήτρια είχε πάρει την πρωτιά στο ευρωπαϊκό της Σεβίλλης.

Μετάλλιο όμως πανηγύρισε η Ελλάδα στην κωπηλασία και στην τετράκωπο, άνευ πηδαλιούχου, καθώς οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργο Τζιάλας, Γιάννης Τσίλης, Διονύσης Αγγελόπουλος κατέκτησαν το ασημένιο. Την πρώτη θέση πήρε η Βρετανία και την τρίτη η Ιταλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.