Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Αυτό είναι το πιο τυχερό σκυλί στον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Dosha είναι ένα μόλις 10 μηνών pit bull και μένει με το αφεντικό της στο Clearlake της Καλιφόρνια.

Ένα κατά τα άλλα συμπαθέστατο σκυλί που ωστόσο εκτός από τρυφερό και αγαπησιάρικο αποδείχτηκε και υπέρμετρα τυχερό. Κατάφερε μέσα σε μόλις μία μέρα να επιζήσει από αρκετά θανατηφόρα περιστατικά.



Μία μέρα του Απριλίου, δεν ξεκίνησε όμορφα για την Dosha. Αρχικά πήδηξε από το φράχτη του σπιτιού για να αποφύγει το μπάνιο και χτυπήθηκε από ένα φορτηγό. Εκείνη παρέμεινε ακίνητη στο οδόστρωμα και όταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο ένας αστυνομικός που νόμιζε ότι το σκυλί ήταν ετοιμοθάνατο και υπέφερε το… πυροβόλησε στο κεφάλι για να το γλιτώσει από την ταλαιπωρία. Η σφαίρα βρέθηκε κάτω από το δεξί της μάτι.

Το Κέντρο Προστασίας Ζώων έφτασε στο σημείο για να παραλάβει το «νεκρό» ζώο, βάζοντάς το μέσα σε μια πλαστική σακούλα και στη συνέχεια στον… καταψύκτη. Δύο ώρες αργότερα, ένας εργαζόμενος του Κέντρου άνοιξε τον καταψύκτη και βρήκε την Dosha κάθεται πάνω στην τσάντα.

Η σφαίρα πέρασε κατά μήκος του κρανίου του σκυλιού και ξυστά από τον εγκέφαλό της, σταματώντας κάτω από το σαγόνι της. Επίσης υπέφερε από υποθερμία, αλλά δεν είχε σπασμένα οστά από το αρχικό ατύχημα με το φορτηγό. Τα θραύσματα σφαιρών απομακρύνθηκαν αλλά της έμεινε κάποια απώλεια ακοής στο δεξί αυτί. Μικρή απώλεια εν τέλει σε σχέση με το γεγονός ότι τρεις φορές κατάφερε να νικήσει το θάνατο! Για το λόγο αυτό το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες της έδωσε τιμητικά τον τίτλο του πιο τυχερού σκυλιού στον κόσμο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.