Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Συνέχεια στο δράμα με την έγκυο που λιθοβολήθηκε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H οικογένεια της εγκύου από το Πακιστάν που λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου μέρα μεσημέρι αυτήν την εβδομάδα κατηγορεί το σύζυγό της ότι την σκότωσε, σε πλήρη αντιδιαστολή με την εκδοχή του Μοχάμαντ Ικμπάλ στο δράμα αυτό που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η αστυνομία και οι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι η Φαρζάνα Ικμπάλ, 25 ετών, δολοφονήθηκε από ένα πλήθος, περιλαμβανομένου του ίδιου της του πατέρα, έξω από ένα δικαστήριο την περασμένη Τρίτη επειδή είχε παντρευτεί έναν άνδρα που η ίδια είχε επιλέξει, τον Μοχάμαντ Ικμπάλ, αντί του εξαδέλφου της τον οποίο η οικογένειά της είχε επιλέξει για εκείνη.

Σήμερα ωστόσο η μεγαλύτερη αδελφή της Φαρζάνα υποστήριξε ότι ο σύζυγός της Μοχάμαντ Ικμπάλ ήταν εκείνος που την σκότωσε.

«Ο Μοχάμαντ Ικμπάλ και οι συνεργοί του σκότωσαν την Φαρζάνα, και ο πατέρας της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της λανθασμένα κατηγορήθηκαν για φόνο» δήλωσε η Καλίμπα Μπίμπι σε δημοσιογράφους στη Λαχόρη.

«Ήμουν παρούσα στη σκηνή και όταν εκείνη βγήκε από το δικαστήριο και μόλις μας είδε να στεκόμαστε στην απέναντι πλευρά του δρόμου, έσπευσε προς το μέρος μας. Ο Ικμπάλ και οι συνεργοί του την κυνήγησαν και την χτύπησαν με τα τούβλα».

Η αδελφή της εγκύου επισήμανε ότι είχε περάσει 13 ημέρες με την Φαρζάνα σε ένα κέντρο στήριξης γυναικών τον περασμένο μήνα όπου εκείνη, όπως η ίδια είχε υποστηρίξει, κρυβόταν από τον Ικμπάλ.

«Μου είπε ότι ο Ικμπάλ την είχε απαγάγει και την είχε αναγκάσει να τον παντρευτεί» υπογράμμισε. «Φοβόταν ότι ο Ικμπάλ ίσως θα την σκότωνε όπως την προηγούμενη σύζυγό του, την Αγιέσα».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.