Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ένα tweet έφερε 2.000 άτομα στο πάρτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αστυνομία στο Οντάριο χρειάστηκε να καλέσει αστυνομικούς από κάθε τμήμα της για να διαλύσουν ένα άγριο πάρτι την Παρασκευή το βράδυ.

Αν και ο έφηβος που το διοργάνωσε είπε στους γονείς του ότι θα καλέσει «λίγους φίλους στο σπίτι» το tweet που ανάρτησε συγκέντρωσε περισσότερα από 2.000 άτομα!

Το σπίτι της οικογένειας Carberry είναι ακόμα υπό κατασκευή κι έτσι ο νεαρός σκέφτηκε ότι ήταν καλή ευκαιρία για ένα πάρτι μεταξύ φίλων. Το πόσταρε όμωςως «monster mansion party» στο hashtag # MansionParty . Το twitter "πήρε φωτιά" και άσχετα άτομα άρχισαν να καταφθάνουν...

"Είπα στον γιο μου ότι θα μπορούσε να καλέσει κάποιους φίλους για να περάσουν μια ήσυχη νύχτα» δήλωσε η μητέρα του που δέχτηκε μέσα στη νύχτα τηλεφώνημα από την αστυνομία για τον πανικό που προκάλεσε στην περιοχή το πάρτι του γιου της.

Το υπό κατασκευή σπίτι έπαθε ζημιά αξίας 70.000 δολαρίων! Όπως δήλωσαν αστυνομικοί, το μπαλκόνι και οι σκάλες ήταν έτοιμες να καταρρεύσουν από το βάρος των ατόμων που διασκέδαζαν. «Έχω δει κάτι τέτοιο στις ταινίες , αλλά ποτέ στην πραγματική ζωή », είπαν οι γείτονες . «Υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι . Μερικοί ανέβαιναν πάνω στις σκάλες και έσπαγαν τα παράθυρα».

Το σπίτι των 465 τετραγωνικών ήταν υπό κατασκευή εδώ και πολλά χρόνια και μάλλον θα παραμείνει έτσι για ακόμα περισσότερα…

Δείτε τις φωτογραφίες




























Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.