Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Μας έπεσαν πολλές οι Κυριακές και μας βαρυστομάχιασαν»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προβληματισμός στη Θεσσαλονίκη για την κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς.

Περιορισμένη αγοραστική κίνηση και χαμηλή επισκεψιμότητα καταγράφηκε χθες Κυριακή στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης (ΕΣΘ), Κώστα Χαντζαρίδη, να σημειώνει χαρακτηριστικά: «μας έπεσαν πολλές οι Κυριακές και μας βαρυστομάχιασαν».

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Χαντζαρίδης σημείωσε: «Φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για τις Κυριακές έχει ξεφουσκώσει» και πρόσθεσε πως πολλοί ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αποφάσισαν να κλείσουν νωρίς το μεσημέρι.

Σκιαγραφώντας την κατάσταση, ο κ. Χαντζαρίδης επισήμανε πως παρόλο που ο καιρός ήταν καλός, «ακόμα και τα καφέ ξεκίνησαν να γεμίζουν μετά τις 3 το μεσημέρι, ενώ πέρα της Τσιμισκή δεν κυκλοφορούσε κόσμος πουθενά αλλού, είτε στο κέντρο είτε περιφερειακά».

«Όταν το εξαιρετικό γεγονός γίνεται καθημερινότητα, τότε χάνει και την αίγλη του», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΘ, προσθέτοντας ότι ο προβληματισμός πλέον είναι έντονος και το απόγευμα θα συζητηθεί το θέμα προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Μάλιστα, ο κ. Χαντζαρίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν τα καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, στις 21 Ιουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.