Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ξεκινά η δίκη για το θάνατο της 23χρονης Φαίης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο εδώλιο η αδελφή της και ο σύντροφός της.

Μνήμες από την 6η Απριλίου 2013 όπου η 23χρονη Φαίη Μπλάχα δεχόταν θανάσιμο ξυλοδαρμό από το σύντροφό της Βαγγέλη Στεφανάκη θα ξυπνήσουν σήμερα στο δικαστήριο.

Στο εδώλιο θα βρεθούν εκτός από τον κ. Στεφανάκη και η 32χρονη αδελφή της άτυχης νεαρής, Μαρία-Έλενα, που φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση με το σύντροφο της Φαίης, καθώς και ένας φίλος του φερόμενου δράστη.



Πριν περίπου ένα χρόνο το ζευγάρι συναντήθηκε λίγα μέτρα από το σπίτι της εκλιπούσας, καθώς η τελευταία είχε μάθει ότι ο σύντροφός της διατηρούσε σχέση με την αδελφή της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας ο Βαγγέλης Στεφανάκης άρχισε να την ξυλοκοπά με αγριότητα. Όταν το θύμα έπεσε αναίσθητο τη μετέφερε στο νοσοκομείο, αφού πρώτα έκανε μια στάση για να βρει ένα φίλο του και τηλεφώνησε και στην αδελφή της Φαίης.

Η 23χρονη έμεινε ένα μήνα στην Εντατική, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της. Ο ιατροδικαστής βρήκε στο σώμα της σημάδια άγριου ξυλοδαρμού (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο αριστερό μάτι, εκδορές, κάκωση στο δεξί χέρι και μώλωπες).

Η αδελφή της Μαρία-Έλενα Μπλάχα κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία, αφού δεν κατέθεσε την αλήθεια από την αρχή. Σύμφωνα με την ίδια δεν είπε την αλήθεια από την αρχή γιατί δεχόταν απειλές από τον κατηγορούμενο ότι θα της έκανε κακό. Πλέον ζι μακριά από τους γονείς της αφού την έδιωξαν από το πατρικό της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.