Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΣΑμεΑ: Σε οικονομική απόγνωση τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δελτίο Τύπου 14.05.2014

Αρ. Πρωτ.: 2167

Ο διορισμός των 74 επιτυχόντων της προκήρυξης του ν. 2643/98 του έτους 2008 (!!!) σε θέσεις των ΟΤΑ Α΄ και Β Βαθμού της δεύτερης κατανομής που ανήκουν στις κατηγορίες ΥΕ και ΔΕ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, γεγονός που δημιουργεί οργή στους επιτυχόντες. Ο συγκεκριμένος νόμος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που προστατεύει την εργασία των ατόμων με αναπηρία.
Η Διεύθυνση Προσλήψεων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με επιστολή της στις 28.2.2014 αναζήτησε τις κενές θέσεις υπηρεσιών και φορέων του δημοσίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού των 74 επιτυχόντων σε ΟΤΑ Α΄ και Β Βαθμού ΥΕ και ΔΕ.

Στη συνέχεια, και αφού οι υπηρεσίες και οι φορείς του δημοσίου ανταποκρίθηκαν στο ανωτέρω κάλεσμα, η Διεύθυνση Προσλήψεως Προσωπικού ζήτησε από τους επιτυχόντες να επιλέξουν και να αποστείλουν τις θέσεις προτίμησής τους. Η ανωτέρω διαδικασία ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια η αρμόδια Διεύθυνση κατάρτισε την κατανομή των θέσεων διορισμού, βάσει των προτιμήσεων των επιτυχόντων, αποστέλλοντας το σχετικό έγγραφο προς υπογραφή στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δ. Στεφάνου.

Νέα εμπόδια όμως υψώνονται στην ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας εξαιτίας και πάλι των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας.

Η Ε.Σ.ΑμεΑ. ζητάει να δοθεί επιτέλους λύση!

Η επιστολή επισυνάπτεται
Το δελτίο Τύπου σε μορφή MS Word 97-2003 (99 KB).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.