Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τέλος το Foursquare όπως το ξέραμε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ο διαχωρισμός του Foursquare σε δύο εφαρμογές, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από δύο εβδομάδες περίπου, με το Swarm να είναι η νέα εφαρμογή και τις "δημαρχίες" στο Foursquare να έχουν παγώσει.

Η εφαρμογή του Foursquare θα επικεντρωθεί στην εύρεση ποιοτικότερων αποτελεσμάτων για τις αναζητήσεις των χρηστών του γύρω από μία περιοχή, προτείνοντας τα κατάλληλα venues για ψώνια, φαγητό και ποτό, ενώ μέσω της εφαρμογής Swarm οι χρήστες θα μπορούν να δουν ποιοι από τους φίλους τους είναι κοντά.

Με το Swarm, καταργείται το παλιό check-in και θα αντικατασταθεί σε κάτι παρόμοιο με το status update στο Facebook ή σαν ένα Tweet που δηλώνει ο χρήστης που είναι, μαζί με τις σκέψεις του, ένα σχόλιο κ.λπ.

Ωστόσο, ανακοινώθηκαν ακόμη τρία νέα χαρακτηριστικά του Swarm. Καταρχάς θα είναι ευκολότερη η αναζήτηση ιστορικού, με όρους αναζήτησης ονόματα πόλεων, τοποθεσιών και χρηστών.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι το neighborhood sharing που θυμίζει αρκετά τη λειτουργία Nearby Friends του Facebook, καθώς θα επιτρέπει στους χρήστες που την ενεργοποιούν να κοινοποιούν αυτόματα την τοποθεσία τους σε όλους τους φίλους τους οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη.

Τέλος, το plans θα επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν εξόδους χωρίς να στέλνουν προσκλήσεις σε μέλη, αλλά γράφοντας ένα μήνυμα τύπου "Ποιος θέλει να πάμε για φαγητό σήμερα;", με τους φίλους του χρήστη να μπορούν να αφήσουν σχόλιο στο μήνυμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.