Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η γλώσσα του δε σταματούσε να μεγαλώνει...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κοριτσάκι με μια σπάνια πάθηση υπεβλήθη σε τρεις διορθωτικές επεμβάσεις.

Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε με μία σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας η γλώσσα του δεν σταματούσε να μεγαλώνει. Το μωρό ήρθε στον κόσμο στη Βρετανία και η γλώσσα του ήταν αφύσικα μεγάλη. Πλέον όμως και μετά από τρεις επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη για να διορθωθεί το πρόβλημα, προετοιμάζεται να πάει για πρώτη φορά στο σχολείο.

Ο λόγος για την τετράχρονη σήμερα Ολίβια Τζίλις, η οποία γεννήθηκε με το σύνδρομο Beckwith-Wiedemann, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Daily Mail». Το συγκεκριμένο εμφανίζεται σε ένα στα 15.000 μωρά που γεννιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η 29χρονη μαμά της Έμα και ο 40χρονος πατέρας της Ίαν, σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν σε έναν υπέρηχο –όταν η γυναίκα διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της- ότι το αγέννητο τότε παιδί τους έχει το συγκεκριμένο σύνδρομο.

Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση της Ολίβια, οι γονείς της προετοιμάζονται για να την πάνε στην πρώτη τάξη του δημοτικού αφού πρώτα έκανε τρία χειρουργεία για να μειώσει το μέγεθος της γλώσσας της.

Η κυρία Τζίλις σημείωσε: «Όταν η Ολίβια γεννήθηκε, είχα λιγότερο από ένα λεπτό για να την κρατήσω στην αγκαλιά μου αφού την έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να την αποχωριστώ με το που την έφερα στον κόσμο και ενώ έβλεπα τους άλλους γονείς να κρατούν τα παιδιά τους...».

Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση της Ολίβια, οι γονείς της προετοιμάζονται για να την πάνε στην πρώτη τάξη του δημοτικού αφού πρώτα έκανε τρία χειρουργεία για να μειώσει το μέγεθος της γλώσσας της. Πλέον, οι γιατροί πιστεύουν πως η γλώσσα της θα αναπτύσσεται ομαλά.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την πορεία της μικρής Ολίβια από τη στιγμή που γεννήθηκε, μέχρι και σήμερα, που το πρόβλημα της αντιμετωπίστηκε και ετοιμάζεται για τη νέα της ζωή.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.