Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το πιο ανατριχιαστικό μασάζ με... πύθωνες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα καλό μασάζ... Πόσο όμως μπορεί να χαλαρώσει κανείς αν το μασάζ το κάνουν τέσσερις γιγαντιαίοι πύθωνες;

Αυτήν την εμπειρία λοιπόν μπορούν να την απολαύσουν οι επισκέπετες ενός ζωολογικού πάρκου στις Φιλιππίνες και είναι δωρεάν για όποιον είναι αρκετά γενναίος για να το δοκιμάσει.



Οι πύθωνες, Michelle, Walter, EJ και Daniel όπως ονομάζονται, βγαίνουν από τα κλουβιά τους και τοποθετούνται πάνω στον επισκέπτη, ο οποίος ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μπαμπού.



Με την επίβλεψη των υπευθύνων του ζωολογικού κήπου, τα γιγαντιαία φίδια που έχουν μήκος περίπου 5 μέτρα το καθένα και ζυγίζουν 250 κιλά στο σύνολο, γλιστράνε πάνω στο σώμα του επισκέπτη που επέλεξε να κάνει μασάζ.



Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο ειδικά για όσους έχουν πρόβλημα καρδιάς αφού οι πύθωνες μπορεί να σφίξουν κάποιον τόσο δυνατά που να πεθάνει.



Οι οδηγίες πριν το επιχειρήσει κανείς είναι φυσικά ζωτικής σημασίας... Για παράδειγμα, όπως αναφέρει μία επισκέπτρια που το δοκίμασε, δεν πρέπει να φυσήξεις προς το μ'ερος του φιδιού. Επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάλεις τις φωνές καθώς το φίδι αισθάνεται τις δονήσεις και ότι κάτι συμβαίνει.

Και το καλύτερο για το τέλος! Κάθε φίδι πριν το μασάζ ταΐζεται με 10 κοτόπουλα για να μην πεινάσει κατά τη διάρκεια...



Θα το τολμούσατε;


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.