Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον τρόμο έζησε τη Δευτέρα στην Ηλεία μια υπάλληλος της νομαρχίας όταν επέστρεφε από την εργασία της στο σπίτι της.

Όταν διέκρινε μια ομάδα από έξι αδέσποτα σκυλιά τα οποία κάθονταν ήσυχα στο πεζοδρόμιο, επέλεξε να περάσει στη απέναντι πλευρά του δρόμου. Τότε όμως από παρακείμενο γκαράζ πετάχτηκαν δύο - τρία άλλα αδέσποτα και της επιτέθηκαν.

Τότε παρακινήθηκαν και τα άλλα αδέσποτα που άρχισαν να γαυγίζουν και να κινούνται απειλητικά προς τη γυναίκα. Αρχικά προσπάθησε να τα απωθήσει με μια ομπρέλα που κρατούσε καθώς έβρεχε εκείνη την ώρα, αλλά δεν το κατόρθωσε. Έτσι έκανε μεταβολή και άρχισε να τρέχει για να τα αποφύγει.

Ταυτόχρονα φώναζε καλώντας βοήθεια. Τα σκυλιά όρμησαν πάνω και της έσκισαν την καπαρντίνα. Η υπάλληλος έκανε και νέα προσπάθεια για να τα αποφύγει αλλά γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια να τραυματιστεί στα γόνατα.

Στο μεταξύ στα γύρω μπαλκόνια βγήκε κόσμος και μεταξύ αυτών και ο σύζυγός της ο οποίος άρχισε να πετάει διάφορα αντικείμενα σε μια προσπάθεια να φοβίσει τα σκυλιά για να απομακρυνθούν από την πεσμένη στην άσφαλτο σύζυγό του.

Τελικά οι περίοικοι πρόλαβαν να απομακρύνουν τα σκυλιά και κυριολεκτικά να σώσουν τη γυναίκα από σοβαρότερο τραυματισμό. Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία η οποία –όπως ήταν αναμενόμενο– δήλωσε αναρμοδιότητα και παρέπεμψε την παθούσα στον δήμο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.