Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Είχε νοσηλευθεί μία εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει ο 18χρονος μαθητής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι φίλοι του μιλούν για ένα κλειστό και αγχωμένο παιδί.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών μια ημέρα μετά την αυτοκτονία του 18χρονου μαθητή της Γ' Λυκείου, ο οποίος έπεσε στο κενό από εξαώροφη πολυκατοικία.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν ο μαθητής πάει στο σχολείο του, προκειμένου να εξεταστεί στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, με τους φίλους του να κάνουν λόγο για ένα κλειστό και αγχωμένο παιδί.

Μάλιστα, πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι το παιδί έπεσε στο κενό έχοντας στα χέρια του την ταυτότητα και το στυλό με τα οποία θα έδινε πανελλήνιες.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ του Star αναφέρει ότι ο 18χρονος ήταν μοναχοπαίδι και ότι οι γονείς του έχουν μεγάλο ποσοστό αναπηρίας. Αναφέρει επίσης ότι πριν από μία εβδομάδα ο νεαρός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με τραύμα στο μάτι. Ο ίδιος είχε πει τότε στους γιατρούς ότι είχε χτυπήσει με μηχανάκι. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του μαθητή, ωστόσο, αστυνομικοί ερευνούν τον προσωπικό του υπολογιστή προς αναζήτηση στοιχείων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.