Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το τελευταίο αντίο στον Βιλανόβα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ράγισαν... καρδιές την Δευτέρα το απόγευμα στη Βαρκελώνη, καθώς η Ισπανία και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Τίτο Βιλανόβα.

Ο αδικοχαμένος τεχνικός, που «έφυγε» από την ζωή, δίνοντας με αξιοπρέπεια άνιση μάχη με τον καρκίνο, οδηγήθηκε στην τελευταία του «κατοικία», και σύσσωμη η οικογένεια της Μπαρτσελόνα ήταν παρούσα στη νεκρώσιμο ακολουθία. Στο καθεδρικό ναό της πόλης έδωσαν το «παρών» πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Γιουπ Χάινκες.

Χιλιάδες ήταν και οι άνθρωποι που πέρασαν το Σαββατοκύριακο από το «Καμπ Νου» για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο Τίτο. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, τουλάχιστον 50.000 πήγαν στο «σπίτι» της «Μπάρτσα» για αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του Βιλανόβα.



Να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα αμέσως μετά την τραγική είδηση του θανάτου του πρώην τεχνικού της έκανε γνωστό ότι θα διατηρήσει ανοικτό το γήπεδό της από το πρωί ως το βράδυ για να μπορέσουν να περάσουν οι οπαδοί της ομάδας και να αποχαιρετήσουν τον Βιλανόβα. Διαμορφώνοντας και τον χώρο κατάλληλα... Το Σάββατο τουλάχιστον 21.000 άτομα επισκέφθηκαν το «Καμπ Νου», ενώ την Κυριακή ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 32.000. Μέσα σ’ αυτούς και πολλοί εκπρόσωποι άλλων ομάδων, όπως και από την Ρεάλ Μαδρίτης.



Εκτός από τα πλήθη των οπαδών, προσωπικότητες από ολόκληρη την Καταλονία και άτομα που «συνδέονται» με το σύλλογο πέρασαν για το τελευταίο «αντίο», ανάμεσά τους ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, ο Ζοάν Λαπόρτα (πρώην πρόεδρος), ο Ενρικ Ρέινα, όλοι τους υπέγραψαν στα βιβλία μνήμης και απέδωσαν τα σέβη τους στην γιγάντια τοιχογραφία του Τίτο Βιλανόβα. Ένα στεφάνι από λουλούδια εστάλη στο χώρο από την οικογένεια Βιλανόβα....












































Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.