Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Το χρονοδιάγραμμα για τις μεταθέσεις στην παιδεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Στο διάστημα από 23 του μήνα έως 2 Μαΐου θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις μετάθεσης οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Μέσα στην ίδια προθεσμία, όπως γράφει το «Έθνος», υποβάλλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από μετάθεση, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέχρι 16-05-2014.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης έχουν οι εκπαιδευτικοί που: μετατέθηκαν από περιοχή σε περιοχή ή από σχολείο σε σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης ή τοποθετήθηκαν οριστικά εντός των ΠΥΣΔΕ ενώ ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν είχαν υπηρετήσει με δική τους ευθύνη την οφειλόμενη οργανική τους θέση με την προϋπόθεση ότι θα έχουν υπηρετήσει πραγματικά μέχρι 31-8-2014 την οργανική τους θέση στο σχολείο στο οποίο έχουν μετατεθεί ή έχουν τοποθετηθεί, αλλιώς δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης θα έχουν οποτεδήποτε υπηρετήσουν για ένα έτος την οργανική τους θέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.