Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η ΟΠΑΠ στηρίζει τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοίκηση και εργαζόμενοι συγκέντρωσαν 42.620 ευρώ.

Με μία κίνηση ανθρωπιάς και φροντίδας η οικογένεια της ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ΟΠΑΠ συγκέντρωσαν το ποσό των 21.310 ευρώ για τη στήριξη των κατοίκων της Κεφαλονιάς, οι οποίοι επλήγησαν από τους σεισμούς που σημειώθηκαν πρόσφατα και προκάλεσαν προβλήματα στην καθημερινότητα του νησιού.

Στηρίζοντας την πρωτοβουλία των εργαζομένων, η Διοίκηση της Εταιρίας διπλασίασε το ποσό της προσφοράς ανεβάζοντάς το στα 42.620 ευρώ.

Για την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, η δωρεά παραδόθηκε στη φιλανθρωπική οργάνωση «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία ανέλαβε να προσδιορίσει τις ανάγκες των πολιτών της Κεφαλονιάς και να τη διοχετεύσει όπου χρειάζεται. Συγκεκριμένα, με τη δωρεά των εργαζομένων της ΟΠΑΠ, η «Αποστολή» θα αντικαταστήσει τον κατεστραμμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (hardware - υπολογιστές, σκάνερ, modem - routers, εκτυπωτές, φαξ , γραφική ύλη κ.α.) των σχολείων του Ληξουρίου.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί συνέχεια των διαφόρων δραστηριοτήτων που έχουν εγκαινιάσει οι εργαζόμενοι της ΟΠΑΠ με στόχο την ενίσχυση ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη σε ολόκληρη την Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.