Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Έγινε μητέρα σε ηλικία 12 ετών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεκατριών ετών ο πατέρας.

Ένα 12χρονο κορίτσι και ο 13χρονος σύντροφός της έγιναν οι νεότεροι γονείς στη Βρετανία. Η 12χρονη έφερε στον κόσμο την κόρη τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ έμεινε έγκυος ενώ ακόμα ήταν στο δημοτικό.
Ήταν τότε έντεκα χρονών.

Έγινε μητέρα σε ηλικία 12 ετών και τριών μηνών, πέντε μήνες νωρίτερα από την προηγούμενη «νεότερη μητέρα» της Βρετανίας Tressa Middleton.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητέρα της 12χρονης είναι μία από τις νεότερες γιαγιάδες της Βρετανίας καθώς είναι μόλις 27 ετών ενώ και η ίδια έγινε μητέρα στην εφηβεία της.

Οι νέοι γονείς, που ζουν στο νότιο Λονδίνο, είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και δηλώνουν «απόλυτα ερωτευμένοι».

«Οι παππούδες και από τις δύο πλευρές είναι πολύ υποστηρικτικοί», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «Sun». Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση με δεδομένη τη μικρή ηλικία των γονέων αλλά οι οικογένειές τους τούς στηρίζουν.
«Οι γονείς έχουν σχέση ένα χρόνο, δεν είναι ένα επιπόλαιο φλερτ. Έχουν σκοπό να ζήσουν μαζί και να μεγαλώσουν μαζί την κόρη τους», πρόσθεσε. «Θέλουν να παντρευτούν».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι συμμαθητές των γονιών σοκαρίστηκαν από το νέο. Η 12χρονη σταμάτησε το σχολείο μόλις τον τελευταίο μήνα και δεν φαινόταν η εγκυμοσύνη της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.