Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ενώπιον δικαστηρίου η μητέρα που σκότωσε τα τρία ανάπηρα παιδιά της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πιστεύεται πως τα παιδιά πέθαναν από ασφυξία.

Είναι μια υπόθεση που σοκάρει τη Βρετανία και όχι μόνο. Η 42χρονη Tania Clarence που κατηγορείται πως έπνιξε τα τρία ανάπηρα παιδιά της οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο των δίδυμων τρίχρονων γιων της Ben και Max και της 4χρονης κόρης της Olivia, που έπασχαν από νωτιαία μυϊκή ατροφία (SMA).

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας των παιδιών Gary Clarence, που βρισκόταν στην πατρίδα του τη Νότιο Αφρική όταν συνέβη το θλιβερό περιστατικό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η μητέρα των παιδιών ήταν πλήρως αφοσιωμένη στην ανατροφή και τη φροντίδα τους και είχε αφήσει τη δουλειά και την καριέρα της για να τα προσέχει.

Η οικογένεια είχε ξοδέψει πολύ χρόνο για την ανακαίνιση του σπιτιού στο New Malden του Λονδίνου, προκειμένου αυτό να είναι κατάλληλο για τα παιδιά, εγκαθιστώντας ασανσέρ και ράμπες.



Φίλος της οικογένειας είπε πως τα παιδιά έτρωγαν με γαστρικό σωλήνα και πως κάθε ώρα έπαιρναν κάποιο φάρμακο, διαδικασία που πίεζε πολύ την 42χρονη γυναίκα.

Το ζευγάρι είχε βοήθεια από ειδικούς κάποιες ώρες αλλά όχι όλο το 24ωρο. «Σίγουρα η Tania δεν έχει καλοκοιμηθεί ούτε μία νύχτα εδώ και χρόνια», ανέφερε. «Ο Gary ταξίδευε για τη δουλειά του κι έτσι η Tania σήκωνε το μεγαλύτερο βάρος».

Την αστυνομία ειδοποίησαν την Τρίτη φίλοι της οικογένειας επειδή δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με κανέναν για ένα 24ωρο.

Τα παιδιά βρέθηκαν ξαπλωμένα στα κρεβάτια τους με τις πυτζάμες τους και πιστεύεται πως πέθαναν από ασφυξία.

Ο πατέρας της οικογένειας βρισκόταν στη Νότιο Αφρική με τη μεγαλύτερη κόρη του, την 8χρονη Taya Grace, που δεν έπασχε από την ασθένεια των αδελφών της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.