Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Άντρας άφησε φιλοδώρημα 1.000 δολαρίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια απροσδόκητη βοήθεια δέχτηκε η Christina Summitt για την εγχείρηση του σκύλου της.

Μια απροσδόκητη βοήθεια δέχτηκε μια γυναίκα, η οποία είχε αναγκαστεί να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την εγχείρηση του σκύλου της.

Η Christina Summitt κάνεις τρεις δουλειές προκειμένου να τα βγάλει πέρα: καθημερινά εργάζεται σαν σεφ σε ξενοδοχείο, τα Σάββατα σαν μπαργούμαν, ενώ δυο μέρες την εβδομάδα σε κουζίνα ταχυφαγείου. Όσο για τον άντρα της, δουλεύει επίσης καθημερινά, ενώ η ίδια έχει και τρία θετά παιδιά.

Το τατουάζ με την πατούσα σκύλου που έχει η Summitt στο χέρι της, στέκεται συχνά αφορμή για συζητήσεις με αγνώστους για την αγάπη που έχει για τα ζώα.

Μια μέρα που εργάζονταν σαν μπαργούμαν, η γυναίκα έπιασε μια τέτοια κουβέντα με ένα ζευγάρι. Ο άντρας την ρώτησε εάν είχε δικό της σκύλο. Η Summitt τού αποκάλυψε ότι έχει ένα μαύρο Λαμπραντόρ, ονόματι Tucker, που όμως βρίσκονταν στον κτηνίατρο καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση καθώς είχε καταπιεί μια πλαστική μπάλα. Η γυναίκα φαινόταν εξαιρετικά ανήσυχη.

Ο άγνωστος άντρας είπε ότι η εγχείρηση θα κόστιζε ακριβά και η Summitt του απάντησε ότι πράγματι το κόστος άγγιζε τα 2.700 δολάρια, αλλά θα έκανε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να σώσει τον σκύλο της.

Το ζευγάρι παρήγγειλε ποτά και δείπνο στο μπαρ. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν, ο άντρας έλαβε την απόδειξη, όπου θα συμπλήρωνε το επιθυμητό ποσό για το φιλοδώρημα, όπως συμβαίνει στην Αμερική. Το ποσό πληρωμής έφτανε τα 80 δολάρια και ο άντρας πρόσθεσε άλλα 1.000 δολάρια για φιλοδώρημα!

Η γυναίκα συγκινήθηκε και άρχισε να κλαίει. «Γύρισα πίσω και είπα “Κύριε, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό, για ποιο λόγο είναι, για το κάνετε;”», δήλωσε η γυναίκα. Ο άντρας της απάντησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την κάλυψη των εξόδων της εγχείρησης του σκύλου.

«Έμεινα να στέκομαι σοκαρισμένη. Τους πλησίασα και αγκάλιασα το ζευγάρι. Απάντησαν “Θα προσευχηθούμε για τον Tucker”», εξήγησε η γυναίκα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.