Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον θα ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια των τριών παιδιών του αείμνηστου τραγουδιστή, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η Ντέμπι Ρόουι μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του Τζάκσον, της 16χρονης Πάρις και του 17χρονου Πρινς, επιθυμεί να της δοθεί η επιμέλεια διότι ανησυχεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι του Τζάκσον, όπου ζουν τα παιδιά, ανέφεραν πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση στην ιστοσελίδα TMZ.

Μεταξύ των ανησυχιών που επικαλείται η πρώην σύζυγος του Τζάκσον είναι η «επαναστατική στάση» των δύο μεγάλων παιδιών και η «έλλειψη βελτίωσης» σε αυτές, μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Πάρις.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται ακόμη πιο ευάλωτος και εκτεθειμένος σε κίνδυνο είναι ο πιο μικρός γιος του Τζάκσον ο 12χρονος Πρινς Μάικλ ο δεύτερος, γνωστός και ως Μπλάνκετ. Όσον αφορά την σημερινή κηδεμόνα των παιδιών, τη γιαγιά τους και μητέρα του Τζάκσον, την Κάθριν Τζάκσον, η Ρόουι θεωρεί ότι είναι πολύ μεγάλη ηλικιακά για να προσφέρει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΤΜΖ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.