Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

O θάνατος του Έλβις ήταν γραμμένος στο DNA του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέο σενάριο για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του βασιλιά του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ θα αποκαλυφθεί σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4.



Σύμφωνα με πληροφορίες από τους "Times" του Λονδίνου "Ο Έλβις θα πέθαινε ούτως ή άλλως σε μικρή ηλικία. Κι αυτό ήταν ήταν γραμμένο στο DNA του". Νέα στοιχεία δηλαδή καταδεικνύουν ότι ο βασιλιάς δεν πέθανε απλώς επειδή είχε πάρει βάρος και έκανε πολλές καταχρήσεις αλλά και επειδή το γενετικό του υλικό (DNA) ήταν προβληματικό. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", o παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ Μαρκ Έβανς βρήκε δείγμα από τα μαλλιά του Έλβις από έναν φίλο του κουρέα.

Όπως υποστήριξε, ο κουρέας είχε μαζέψει τις τρίχες από την πετσέτα όταν τελείωσε το κούρεμα του βασιλιά της ροκ. Στη συνέχεια, τα μαλλιά του Έλβις φυλάχτηκαν σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας.

Μετά την ανάλυση του DNA οι επισήμονες ανακάλυψαν ότι ο Έλβις είχε μια γονιδιακή μετάλλαξη που είναι γνωστό σήμρα ότι προκαλεί υπερτροφική καρδιομυοπάθεια. Η νόσος αυτή συνδέεται με αιφνίδιο έμφραγμα και εκδηλώνεται σε άνδρες μεταξύ 20 και 40 ετών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.