Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Συνεχίζουν την απεργία πείνας οι κρατούμενοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναστάτωση επικρατεί στα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας μετά την δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου από Αλβανό ισοβίτη στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ το κλίμα είχε διαταραχθεί μετά και την περιβόητη υπόθεση που αποκαλύφθηκε με έγγραφο από δικηγορικό γραφείο των Αθηνών.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ένταση υπήρχε και στις φυλακές Τρικάλων με τους κρατούμενους να απέχουν από το συσσίτιο αλλά χωρίς επεισόδια. Χθες σε κοινή επιχείρηση Αστυνομικών και Σωφρονιστικών υπαλλήλων, απομακρύνθηκαν από τις φυλακές Τρικάλων για άλλες φυλακές της χώρας, 6 κρατούμενοι που θεωρήθηκαν από τις Αρχές ως υποκινητές των αντιδράσεων των κρατουμένων των φυλακών Τρικάλων.

Αν και τα πνεύματα ηρέμησαν, 30 κρατούμενοι της 5ης υποπτέρυγας παραμένουν σε απεργία πείνας, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Τρικάλων και τις επόμενες ώρες θα ομαλοποιηθεί.

Πάντως εκτός των φυλακών υπάρχουν ενισχυμένα μέτρα φρούρησης περιμετρικά του κτιρίου από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.