Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Καταδίκη του ανδρόγυνου που εξέδιδε τη διανοητική καθυστερημένη κόρη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κρίθηκαν ένοχοι για μαστροπεία και καταδικάστηκαν με 10 χρόνια φυλακή ο καθένας.

Τη διανοητικά καθυστερημένη κόρη του εξέδιδε αντρόγυνο, το οποίο καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, ο καθένας, όπως και σε χρηματικό πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2010 σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Προηγήθηκε καταγγελία γειτόνων των κατηγορούμενων γονιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία η τότε 18χρονη κοπέλα συνευρίσκετο ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σπαρακτική ήταν η κατάθεση στο δικαστήριο της 22χρονης -σήμερα- κοπέλας, που επιβεβαίωσε τις σεξουαλικές επαφές που είχε με διάφορους άντρες.

Τόσο ο 52χρονος πατέρας όσο και η 44χρονη μητέρα -και οι δύο με νοητική καθυστέρηση- κρίθηκαν ένοχοι για μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους υπό όρους ενόψει του εφετείου. Απολογούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία.

Μαζί τους καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών ένας 37χρονος -ήδη έγκλειστος στις φυλακές για ληστείες- ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείτο ότι είχε σεξουαλική επαφή με την νεαρή κοπέλα, ενώ φέρεται να διατηρούσε κατά καιρούς σχέση με την 44χρονη συγκατηγορουμένη του.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη άνδρας που φυγοδικεί και θα δικαστεί όταν και εφόσον συλληφθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.