Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι γιατροί στηρίζουν τους σεισμόπληκτους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Άμεσα ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ), ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διαθέτει γιατρούς της Ιατρικής Ομάδας Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ για να ενισχύσει το έργο των Γενικών Νοσοκομείων Κεφαλληνίας, σε Αργοστόλι και Ληξούρι, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους σεισμούς που έπληξαν το νησί» αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του.

Τρεις εξειδικευμένοι γιατροί της Ιατρικής Ομάδα Άμεσης Δράσης μεταβαίνουν σήμερα σε συνεργασία με το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. για την Κεφαλονιά σε επείγουσα αποστολή ενίσχυσης του νησιού.

Με αφορμή την αποστολή της Ιατρικής Ομάδας Άμεσης Δράσης στην Κεφαλονιά, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε:

«O I.Σ.Α. βρίσκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων πολιτών της Κεφαλονιάς. Σήμερα στέλνουμε την πρώτη ομάδα γιατρών της Ομάδας Άμεσης Δράσης και είμαστε έτοιμοι, εφόσον μας ζητηθεί, να ενισχύσουμε και με επιπλέον ιατρικό προσωπικό την Ομάδα αυτή. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση και τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε φάρμακα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α. και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για να καλυφθούν το επόμενο διάστημα οι ανάγκες για τους χρονίως πάσχοντες, τους ανασφάλιστους και τους άπορους πολίτες του νησιού».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.